XIII. Peradarski dani

Travanj 2019

Približavaju se XIII. Peradarski dani koji će se održati 2019. u Poreču. Veselimo se zajedničkom druženju. Vidimo se ubrzo!

in-cosmetics 2019

Travanj 2019

Nutrifit je bio prisutan na velikom međunarodnom sajmu kozmetike in-cosmetics održanom u Parizu.

ISO 9001

Travanj 2019

Nutrifit je u postupku uvođenja ISO 9001 što postaje neophodan certifikat kvalitete u distribuciji aditiva i sirovina za prehrambenu i kozmetičku industriju

TER Group

Travanj 2019

Nutrifit postaje distributer njemačke kompanije TER Ingredients, koja je dio TER Grupe velikog distributera različitih sirovina, posebice za prehrambenu industriju

ADM Nutrition

Travanj 2019

Nutrifit postaje distributer i ADM Nutrition, dijela ADM-a koji proizvodi arome, boje, različite compounde za prehrambenu industriju, a u koji spada i bivša velika kompanija WILD iz Njemačke te samim time učvršćuje svoju poziciju vodećeg distributera aditiva i sirovina u prehrambenoj industriji

ADM Sweetener

Prosinac 2018

Nutrifit postaje distributer kompanije ADM Sweetener, dijela ADM-a koji se bavi preradom kukuruza i pšenice u razne oblike sirupa, dekstroze, prirodnih škrobova, glutena i fruktoze..

Preseljenje

10. 2018.

Nutrifit se seli u novo, veće visokoregalno skladište na Žitnjaku u Zagrebu: skladište KAMPOR Max te time dalje povećava snagu distribucije.

Krmiva

06. 2018.

Nutrifit prisustvuje XX. Simpoziju proizvođača stočne hrane, KRMIVA.

Nutrifit Food

05. 2018.

Nutrifit je osnovao tvrtku kćer - Nutrifit Food te je preuzeo iz stečaja tvrtku Voće Royal i samim time postao jedan od većih prerađivača voća u HR i regiji.

Krmiva 2017

31.05.2017

 Međunarodni stručni simpozij proizvođača stočne hrane – vidimo se tamo !

Peradarski dani - Šibenik

10.05.2017

 Nutrifit će biti prisutan kao jedan od sponzora – vidimo se tamo!

AZ Ingredients

01.05.2017

 AZ  Ingredients iz Češke i Nutrifit dogovorili stratešku suradnju i distribuciju za područje bivše države.

 AZ Ingredients je veliki proizvođač različitih proizvoda na bazi fruktoznog sirupa kao i same fruktoze ali i ostalih prehrambenih sirovina i aditiva namijenjenih prehrambeno prerađivačkoj industriji, kao i pivarskoj industriji

IN-Cosmetics - London

04.04.2017

 IN-Cosmetics - London je najveći sajam kozmetike i proizvoda, te usluga iz tog segmenta industrije.

Posjetit ćemo sajam kako bi ostvarili kontakte sa dobavljačima i iz ovog segmenta  segmenta koji također radimo – vidimo se tamo!

BCI Polyurethane Europe

01.04.2017

BCI Polyurethane Europe i Nutrifit potpisali ugovor o distribuciji poliuretanskih proizvoda te posebnih ljepila namijenjenih industriji proizvodnje poliuretana za područje vanjskih i unutarnjih  izolacija, proizvodnje sendwich panela i sličnih proizvoda.

BCI Polyurethene Europe je dio velike kompanije BALBAKI Group sa sjedištem u Arapskim Emiratima i jedan je od vodećih svjetskih proizvođača poliuretana a najveći na srednjem istoku.

Olmix

01.04.2017

Nutrifit je i službeno postao distributer OLMIX-a za područje bivše države.

OLIMX je veliki svjetski proizvođač i prerađivač morskih algi na kojima je bazirana cijela njihova paleta proizvoda. Veliki su proizvođač vezača mikotoxina kao i posebnih proizvoda namijenjenih higijeni na farmama kao i samih životinja.

VIV Asia - Bankok

15.03.2017

Nutrifit će biti prisutan na najvećem sajmu aditiva i sirovina za proizvodnju stočne hrane u Aziji - VIV Asia u Bankoku.

To je prilika za pronaći nove kao i za učvrstiti pojedine odnose sa dobavljačima iz dalekog Istoka kao i Azije, Kine, Indonezije, Malezije i sličnih zemalja.

BIORIGIN

01.01.2017

BIORIGIN i Nutrifit započeli suradnju u segmentu prehrambene industrije.

BIORIGIN, Brazil, jedan je od najvećih svjetskih proizvođača kvasca a samim time i derivata kvasca, kao kvaščevog extrakta, beta glukana i sličnih proizvoda.

EUROTIER 2016

15.11.2016

EUROTIER 2016 Hannover, Njemačka je najveći poljoprivredni sajam u Europi gdje su prisutni svi najveći proizvođači i distributeri različitih proizvoda, sirovina, aditiva, opreme kao i stoke koji nešto znače na svjetskom nivou u tom segmentu proizvodnje.

Nutrifit će tamo biti prisutan sve dane i moguće nas je naći na štandu ORFFE (H22-22C21) koju zastupamo za područje bivše države – vidimo se tamo !

SanLuc

30.09.2016

SanLuc i Nutrifit potpisali ugovor o distribuciji proizvoda Global Nutrition-a za HR i BIH tržište.

San Luc je globalni proizvođač Ca-butirata kao i nekih drugih proizvoda iz njihovog proizvodnog programa. 

25.10.16 održan i prvi seminar Global Nutrition-a u Mariboru u Sloveniji, gdje su bili prisutni svi značajniji proizvođači stočne hrane kao i veći integratori iz Slovenije i Hrvatske.

Interallis Beograd

30.06.2016

Interallis Beograd i Nutrifit sklopili su partnerski sporazum o zajedničkoj suradnji na tržištu HR i SLO za područje razvoja kozmetike kao i proizvoda za kućanstvo.

Interallis je distributer kemije koji je, pored ostale kemije kojom se bavi, vrlo jak u distribuciji sirovina, aditiva i aktivnih komponenti za proizvodnju kozmetike, detergenata i ostalih sličnih proizvoda.

Nutrifit uveo HACCP sustav kvalitete

06.04.2016

Od 1. siječnja 2016. tvrtka Nutrifit je uvela HACCP sustav kvalitete.

HACCP (Analiza opasnosti i kritične kontrolne točke) predstavlja stručan, racionalan i sustavan pristup za analizu i upravljanje biološkim, kemijskim i fizičkim opasnostima u cijelom prehrambenom lancu – od polja i farme do stola. HACCP sustav utvrđuje korake procesa u kojima je moguće vršiti kontrolu nad procesom i preventivno djelovati u svrhu smanjenja mogućnosti pojave opasnosti za sigurnost hrane.

NOVI DOGAĐAJ: Simpozij Panadditiva o enzimima u stočnoj hrani, 24. do 26. veljače 2016.

14.02.2016

Nutrifit d.o.o., AB Vista i Panadditiv Ltd zajednički organiziraju prvi simpozij o enzimima u stočnojhrani u Mariji Bistrici, Bluesan Hotel Kaj.Teme simpozija su Predstavljanje AB Viste i njezinih usluga i proizvoda, Više od fitaze – Quantum Blue i Prednosti NSP enzima –Econase XT.Add News Story here

Prvi Orffa seminar u Srbiji

14.02.2016

14. siječnja 2016. u Beogradu u Srbiji se održao prvi Orffin seminar. Nakon prezentacije Orffina 

izvršnog direktora, dr. Eddyja Ketelsa, Orffini najbolji tehničari su razgovarali o novoj generaciji 

mikroelemenata.

2014. godine Orffa je lansirala XC Selenium 4000 koji se već prodaje na globalnoj razini, a riječ je 

potpuno novom i inovativnom obliku organskog selena koji sa svojim performansama premašuje sve 

ostale izvore prisutne na današnjem tržištu.

Simpozij je završio predstavljanjem Orffina emulgatora, XC Energy plusa, a g. Rovers je prezentirao 

načine kako se s njime može uštedjeti energija i sniziti troškovi proizvodnje stočne hrane.

Orffa Additives i Elixir Feed postaju partneri na srpskom tržištu

14.02.2016

2015. godine Orffa i Elixir Feed ušli su u partnerstvo na srpskom tržištu.

U pronalasku rješenja za proizvodnju stočne hrane, najviše su fokusirani na proizvodnju Elovitala,  

brendiranih vitamina i Excentiala koji se prodaju u Srbiji, a od 1. veljače 2016. Orffa je otvorila i 

regionalno skladište u Srbiji.

PANADITIV PARTNERSTVO

10. Rujan 2015

Nutrifit d.o.o. je i službeno postao partner firmi PANADDITIV iz Mađarske koji je distributer kompanije AB Vista Feed Ingredients UK, a samim time smo i mi postali distributer AB Vista proizvoda za Hrvatsko, Slovensko i Bosansko tržište. Taj dogovor je vrlo važan za budućnost jer imamo jednog od najboljih i najinovativnijih proizvođača mikro-dodataka na svijetu. Više možete saznati klikom na logo AB Viste ili slanjem upita

SPACE 2015

11. Rujan 2015

Feed sajam u Francuskoj SPACE 2015 u Rennes-u u Francuskoj od 15-18.09.2015; to je najveći sajam te vrste u Francuskoj i vrlo je zanimljivo vidjeti šta se tamo događa i šta oni rade. Na tom sajmu su prisutni svi veliki i najveći proizvođači u tom segmentu industrije i dobro je biti tamo ako se može. 

Please reload